Selecteer een pagina

Over Katja

Katja gunt iedereen af en toe een bewust verwenmomentje. Daarom maken we echt lekkere snoepjes, die er mooi uit zien en alleen de beste natuurlijke ingrediënten bevatten. Extra bijzonder is het dat al onze snoep en drop vrij is van dierlijke gelatine. Want vegan smaakt toch lekkerder.

Katja maakt snoep om voluit en met alle aandacht van te genieten, met heerlijke smaken én een goed gevoel!

Snoep zonder gelatine

Sinds begin 2016 is alle Katja drop en snoep gelatinevrij. Dit betekent dat jouw vertrouwde Apekop of Biggetje geen dierlijke ingrediënten meer bevat, maar natuurlijk nog net zo lekker smaakt als voorheen. En dat is best bijzonder, want zo kunnen nóg meer mensen genieten van een lekker snoepje

Wist je dat bijna al onze producten ook onder vegan snoep vallen?

NATUURLIJK AROMA

Katja is er 30 jaar geleden als eerste snoepmerk in geslaagd om 100% natuurlijke kleurstoffen te verwerken in alle dropjes en snoepjes.

100% natuurlijke smaakstoffen volgden 10 jaar later en we maken ook helemaal geen gebruik van kunstmatige conserverings-middelen.
Snoep met uitsluitend natuurlijke aroma’s!

GLUTENVRIJ SNOEP

De meeste Katja snoepjes en dropjes zijn glutenvrij, met uitzondering van de Zure Matjes, Zure Sticks en Oeries. 

Snoep zonder gluten zijn bijvoorbeeld de Apekoppen, Biggetjes, Yoghurtgums, Kokindjes, Zoo Mix en Farm Mix. Deze producten bevatten ook geen sporen van gluten omdat ze uit een andere fabriek komen. Je leest hier meer over gluten.

LACTOSEVRIJ SNOEP

De meeste snoepjes en dropjes van Katja zijn lactosevrij, met uitzondering van de Yoghurtgums. Doordat veel andere producten uit dezelfde fabriek komen, kunnen hier echter wel sporen van melk voorkomen.

Zure Matjes, Zure Sticks en Oeries komen uit een andere fabriek en bevatten zodoende geen sporen van melk.

All you need is love
and a little bit of candy

Veggie snoep

Veggie snoep betekent dat ons snoep vrij van gelatine is. Zo genieten nog meer mensen van Katja!

Katja klimaatbewust

Klimaatbewust

Goed zijn voor mens, dier en milieu, dat voelt goed en smaakt nog beter.

Productieproces

Altijd al willen weten hoe Katja snoepjes worden gemaakt? Neem een kijkje!

Volg ons op Instagram

Bewust snoepen

‘Geniet gerust, maar wel bewust’, deze slogan komt terug in diverse reclame-uitingen van producenten van koek, snoep, chocola en tussendoortjes. Katja verbindt zich actief aan deze bewustwordingscampagne. Want bij lekkernijen gaat het om het vinden van de juiste balans en variatie.

Meer weten? Op de campagnewebsite vind je meer achtergrond over de campagne en praktische tips waarmee je als consument je bewustzijn omtrent een evenwichtige(re) levensstijl kunt vergroten.

Geniet gerust maar wel bewust