Selecteer een pagina
Katja ijsassortiment

Katja ijs

Een unieke brand stretch

De snoepjes van Katja zijn al jaren ontzettend populair. Daarom introduceerde Katja haar hardlopers nu ook in ijs! Net als het snoepassortiment is het ijs 100 procent veggie en met uitsluitend natuurlijke ingrediƫnten.

Vanaf 2021 staan de kleurrijke pints in de schappen en dat is sindsdien niet onopgemerkt gebleven. De bijzondere ijsintroductie ging viral en werd door heel veel media opgepikt. En met succes!

Per week 12 van 2022 komt de nieuwste smaak Katja ijs beschikbaar: Zure Matten! Een van de oudste iconen van Katja, nu als fris vegan citroenijsje!

 

Zuur nieuws!

De nieuwste ijssmaak van Katja is een bijzondere. Dit ijsje bevat namelijk echte stukjes Zure Mat, verstopt in heerlijk fris citroenijs. Je begint je hap ijs met een zuurtje, dat plaatsmaakt voor de heerlijke zoete fruitsmaken van de originele Katja Regenboog Matten. Net als bij het populaire snoepje!

Zure Matten ijs is niet alleen een feestje om naar te kijken en om te proeven, het geeft je ook nog een goed gevoel. Dit ijsje is namelijk helemaal vegan. Genieten!

Katja Zure Matten ijs
Katja regenboog snoep

ijskoud geluk in een beker

Yes! De populaire Regenboog Geluk snoepjes vind je nu ook als ijsje!

Het kleurrijke regenboogijs is een frisse combinatie van ijs met blauwe bes- en sinaasappelsmaak met aardbeiensaus en knetterpops. Net zo lekker als het snoepje en helemaal vegan. Daar smelt je voor!

keep up in 2 min!

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Daarom maakten we een toffe video over onze ijsintroductie. Zo ben je in 2 minuten helemaal op de hoogte.

Bekijk de video hiernaast!

3x in de top 10

Dat deze brand stretch in de smaak valt, blijkt wel uit de marktdata. De 3 Katja ijsbekers kwamen binnen op plek 3, 4 en 6 in de ranking van een landelijke retailer.

Katja ijs 3x in de top 10