Selecteer een pagina

Katja IJs

De snoepjes van Katja zijn al jaren superpopulair. Maar wist je dat je nu ook kunt genieten van deze heerlijke smaken in ijs? Er zijn maar liefst 5 heerlijke smaken ijs beschikbaar: Apekoppenijs, Biggetjesijs, Yoghurtgumsijs, Regenboogijs en Zure Matten ijs.  

Katja ijs eet je als verrassend dessert of zomaar tussendoor om intens van te genieten. Net als het snoepassortiment 100 procent veggie en met uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

De nieuwste smaken Regenboogijs en Zure Matten ijs zijn zelfs vegan!

 

Katja ijsassortiment
Katja regenboog snoep

ijskoud geluk in een beker

Yes! De populaire Regenboog Geluk snoepjes vind je nu ook als ijsje!

Het kleurrijke regenboogijs is een frisse combinatie van ijs met blauwe bes- en sinaasappelsmaak met aardbeiensaus en knetterpops. Net zo lekker als het snoepje en bovendien helemaal vegan! Daar smelt je voor!

Zuur nieuws!

De nieuwste ijssmaak van Katja is een bijzondere. Dit ijsje bevat namelijk echte stukjes Zure Mat, verstopt in heerlijk fris citroenijs. Je begint je hap ijs met een zuurtje, dat plaatsmaakt voor de heerlijke zoete fruitsmaken van de originele Katja Regenboog Matten. Net als bij het populaire snoepje!

Zure Matten ijs is niet alleen een feestje om naar te kijken en om te proeven, het geeft je ook nog een goed gevoel. Dit ijsje is namelijk helemaal vegan. Genieten!

Katja Zure Matten ijs