Selecteer een pagina
Katja dierencampagne hooglander

katja zegt ja

 tegen dieren opvangboerderijen

 

Omdat elk leven waardevol is, is Katja’s nieuwe campagne de eerste die zich afspeelt op een dierenopvangboerderij. Hier worden dieren opgevangen die geen recht hebben om elders te leven. Zo worden er onder andere dieren opgevangen uit de bio-industrie en gered van het slachthuis.

De dierenacteurs uit onze campagne bestaan uitsluitend uit dieren die op een opvangboerderij bescherming en liefde hebben gevonden. En dat is wat deze opvangboerderijen en Katja verbindt: de liefde voor ieder leven.

Daarom vermijdt Katja sinds 2016 dierlijke gelatine en zeggen wij JA tegen ieder leven.

Gek op dieren en toch genieten van een lekker snoepje? Dat is met Katja heel gemakkelijk!

Zó smaakt vegan

 

Katja gunt iedereen af en toe een bewust verwenmomentje. Daarom maken we echt lekkere snoepjes, die er mooi uit zien en alleen de beste natuurlijke ingrediënten bevatten.

Bijzonder is dat alle Katja drop en snoep vrij is van dierlijke gelatine én bijna allemaal 100% vegan zijn. Want ieder leven is waardevol. En dat smaakt gewoon beter!

Katja snoep op een hooiberg
Katja snoep dansen in de modder
Katja Biggetje

Katja doet het anders

Al in 1988 maakte Katja een einde aan de kunstmatige kleurstoffen. Voor alle fruitgums en drop gebruiken we uitsluitend vruchtenpulp, vruchtensap en kleurgevende fruit- en plantenconcentraten.

Sinds 2016 gebruiken we geen dierlijke gelatine meer. Zo geeft Katja een voorbeeld voor een groene toekomst. Door dierlijke gelatine te vermijden, besparen we ook nog 20% van onze uitstoot. Goed zijn voor mens, dier en milieu, dat voelt goed en smaakt nog beter.