Zien we jou op de Margriet Winter Fair?

Kom je deze winter gezellig bij ons langs op de Margriet Winter Fair? Dé plek om met je vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming te komen voor de meest betoverende decembermaand ooit! Je kunt er kerstcadeautjes kopen én zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen. Snuffel rond bij de leuke kraampjes, in de veelzijdige shops en op de sfeervolle kerstmarkt. Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows en stel je ideale kerstmenu samen met behulp van profs. Meer dan driehonderd stands bieden alles wat je nodig hebt om dit jaar op elk gebied te schitteren tijdens de feestdagen.

Wij zien je graag in onze stand, waar je een unieke Katja BIG shopper scoort, Kokindjes Lingo speelt voor een gratis probeerverpakking Kokindjes Mix of een snoeperige foto maakt als herinnering die je direct mee naar huis krijgt.

Kaarten winnen? Wij geven 3x twee kaarten weg voor donderdag 23 november. Like onze Facebook post, laat ons via Facebook weten met wie jij graag naar Margriet Winter Fair wil en maak kans!

De Margriet Winter Fair is van 17 t/m 23 november 2017, van 10 tot 18 uur in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. 

Katja op Margriet Winter Fair

Met wie zou jij graag naar Margriet Winter Fair willen?

  1. Ik zou heel graag met mijn dochter gaan om gezellig een uitje met haar te doen

  2. Ik zou graag met mijn gezin willen gaan. Katja snoep is ons favoriet

  3. I Like to go with my sisters ❤️

  4. Met mijn moeder. Ze houdt van dit soort uitjes en weet zeker dat ik haar er heel erg mee zou verassen!

  5. Graag kom ik samen met mijn moeder en zusjes naar jullie toe.
    Wij als Katja fans, kunnen onderweg zomaar een zakje leegeten .

  6. Natuurlijk wil ik graag kaarten winnen voor de Margriet winter fair om samen met mijn vrouw Margriet eens te gaan kijken in de Brabant Hallen.
    Wij verheugen er ons nu al op.

Geef een reactie