Schoencadeautjes voor de zoetekauw

Het is zo ver, de Sint is onderweg naar onze huizen en dus klopt met verwachting ons hart. En wat is Sinterklaas zonder snoepgoed? Juist, niets. En dus kunnen we ons naar hartelust tegoed doen aan al het lekkers wat de goedheiligman brengt. Snoep je graag iets bewuster? Denk dan eens aan snoep en drop van Katja. Onze producten zijn namelijk gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen, vrij van dierlijke gelatine en vaak zonder gluten. Voor ieder wat wils! En speciaal voor de kleine schoentjes hebben we dit jaar portieverpakkingen met kleine zakjes snoep. We geven je graag wat inspiratie voor een heerlijk schoencadeautje.

uitdeel compositie

Apekoppen

Onze ondeugende Apekoppen met drop en bananensmaak zijn het populairste Katja snoepje. Dit overheerlijke zachte zoete snoepje is al jaren een grote favoriet in Nederland en echt onmisbaar tijdens je Sinterklaasfeest. Dit jaar verkopen we naast onze reguliere verpakking, ook een leuke portieverpakking Apekoppen. In deze zak vind je 10 kleine zakjes Apekoppen, ideaal als schoencadeautje!

Lekker schoencadeautje

Biggetjes

De overheerlijke Biggetjes zijn heerlijke zachte fruitgums van echt fruitsap, met oortjes van elke keer een andere fruitsmaak. Deze oortjes worden er vaak als eerste van af gesnoept! Ook van de Biggetjes hebben we nu een heerlijke uitdeelzak met 10 kleine zakjes Biggetjes. Daar gaat zelfs de Sint van knorren.

Biggetjes portieverpakking

Oeries drop

Onze Oeries bevatten alleen de allerbeste en originele ingrediënten, zoals blokdrop en zoethoutpoeder. Heerlijk zachte en zoete dropstaven met die volle smaak van vroeger. Een verpakking van 200 gram past perfect in de schoen van een echte dropliefhebber. Geen dropfan? De Oeries zijn er ook in een heerlijke aardbeivariant met echt fruitsap. Sint-approved!

lekker schoencadeautjeSnoep van Katja - gelatinevrij snoep met echt fruitsap. We love veggie snoep!

Zit er een lekker schoencadeautje voor jou tussen?

  1. Mjam, Aarbei oeries!!!! <3

Geef een reactie