arrow-left-lightarrow-leftarrow-right-lightarrow-rightarrow-thin-left arrow-thin-right browser-search cup heart indicator laptop layers layout-4boxes layout-sideleft mail-heart mail map-pin mixer mouse nav paintbucket pencil-ruler phone picture play video
Katja

We love Veggie!

Gelatinevrij snoep van Katja

We love Veggie!

In bijna elk snoepje of dropje zit dierlijke gelatine als bindmiddel. Bij Katja houden we erg van dieren, we maken niet voor niets dierensnoep! Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid en zijn we al een aantal jaren bezig om steeds meer van onze snoep en drop vrij van dierlijke gelatine te maken. Dat is lastiger dan je denkt en daarom zijn we ook zo blij dat het inmiddels is gelukt om ons hele assortiment gelatinevrij te maken! Doordat de dierlijke gelatine in deze snoepjes ontbreekt, zijn ze ook geschikt voor vegetariërs of mensen die vanwege geloofsovertuiging geen vlees of bepaalde soorten vlees niet mogen eten. 

 

 

Let op het groene Veggie-logo

Je herkent onze gelatinevrije producten aan het groene 'I love Veggie' logo op de verpakking. Zoals je gewend bent van Katja zijn al onze snoepjes gemaakt van de beste ingrediënten en ook met uitsluitend natuurlijke kleurstoffen en natuurlijke smaakstoffen. Dat is dubbel genieten!

Wil je meer weten, laat het ons weten via het contactformulier.

I love veggie